perjantai 22. marraskuuta 2013

LUNTALUNTALUNTA!

Kai se talvi nyt pikku hiljaa alkaa tuleen, koska eilen koko päivän satoi lunta. Coco tietenkin vähän "viisampana" olentoja pomppi ulkona ja oli ihan yli kierroksilla. Lenkillä kauhee vauhti koko ajan ja lumessa kierimistä. Kovasti sillä on virtaa, vaikka itsellä sitä on vähemmän kun vähän. Viime aikoina en millään oo jaksanu tehdä yhtään mitään ,muutakun käydä Cocon kans lenkillä. Monena iltana oon haaveillu onnistuneista noutotreeneistä, mutta ne on jääny vaan haaveeks. Pitäs varmaan ryhdistäytyä!
Huomenna saadaan vieraita Kaliforniasta, kun mun isotäti tulee käymään kylässä. Meidän perheen olisi tarkoitus lähteä keväällä 2-3vk:ksi Kaliforniaan, jonka takia meillä siis on ollut kauhea häsläys, rahansäästöä sekä kaikkea muuta kiirettä. Cocolle on tiedossa paras mahdollinen hoitopaikka Riihimäeltä Idan ja koirien luota :) Coco viihtyy sielä paremmin kuin hyvin, koska onhan sielä Cocon paras kaveri Nuppu.
Sanon jo nyt, että keväällä pidän vähän hiljaiseloa, koska eteen tulee MAAILMAN turhin asia: RIPPIKOULU! Viimeset 14 ja puol vuotta oon sanonu, etten mene, mutta kukas muukaan kun äiti rupee mäkättään vastaan, että varmaan menet. Eilen oli eka tapaaminen ja meinasin nukahtaa sielä, oli niin tylsää ja turhaa koko 1,5h! 3.8 on rippikirkko mistä lintsaan tavalla tai toisella :D Niinkun varmasti huomaa en ole uskonnollista tyyppiä! Lisänä myös Kaliforniaan säästäminen :) Näyttelyitä on ens vuodelle vaan muutama ihan rahanmenon takia.

Tässä muutama kuva eiliseltä iltalenkiltä:

 Hihiiii <3
 Cocolla taas jotain ihan omaa meininkiä :)
 "Kyllä varmasti vielä voi uida!"Väsynyt punanenu tyynyllä jonka itse raahas sohvalta alas ja möyhi sitä ainakin 30min! .D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti