lauantai 29. syyskuuta 2012

Tampereen näyttelyt 29.9.2012

Tampereellakin tuli sitten poikettua. Aivan mahtava päivä tänään näyttelykehässä :)

Päivä alkoi ensin eksymisellä Tampereella. Lopulta päästiin silti perille koirineen päivineen.

Urospennut menivät ensin ja siellä Cocon veli Wilkku oli 1 ilman KP,ta sitten tuli Temppu 2 sijalla ja kolmantena Rommi-veli :) onnea!

Sitten narttupennut 7-9kk. meidän luokassa oli 4 koiraa (3+me) Aluksi tuomari kattoi Cocoa pitkään ja selvästi "ihaillen" . Ravi meni ensimmäistä kertaa ilman laukkaa. Toki edellä menevä Nipsu sisko olisi kiinnostanut, mutta lihapulla houkutteli enemmän :)

Tuomari pyysi meitä asettumaan numero järjestukseen. Me oltiin jonon hännillä, kunnes tuomari pyysi mut ja Cocon ensimmäiseksi. Ravattiin viellä sijoituspaikoille. Siinä saatiin KP ja ykköspalkinto, ihanaa! <3 :) Tuomari sanoi, että Coco on erittäin kaunis yksilö ja uskoo sen pärjäävän hyvin :))

Rop ja Vsp kisassa sitten oli Cocolle uusi tuttavuus Koda joka olisi ollut kivempi kun lihapullat joten laukkaahan se sitten olikin :) No Vsp rapsahti ja oli niin magee fiilis lähteä kehästä! :) Onnistumisen riemua siis! <3 :)

Kasvattaja luokka päätyi Kp,hen. Päätettiin, että lähdetään sitten pois, koska se olis venynyt niin pitkälle päivää :) No, ylpeä saa olla tästä päivästä kyllä! :)

ja niin Cocon arvostelu:


Arvostelu: femiininen hyvin kehittynyt narttupentu. Erittäin hyvää tyyppiä. Hyvänmuotoinen femiininen pää. Hyvä kaula. Hyvän asentoiset raajat. Hyvin kehittynyt eturinta ja oikean mallinen runko. Sopiva luusto. Erinomainen turkinlaatu. Hyvä häntä. Vapaat liikkeet. Miellyttävä luonne. Paras arvostelu tähän mennessä :)

 Coco kera palkintojen :)
 Hih! :)
 Coco kertoo faktaa: Suu auki suurempaan :)
Tässä Cocon näyttelyuran aikana saamat palkinnot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti