tiistai 25. syyskuuta 2012

Oriveden pentunäyttelyt 22.9 (:

Näin se viikko taas vierähti, ja viikonloppu. Kauheeta vauhtia tää aika vaan menee niinkun näyttelytahtikin siinä mukana. Kohta on jo Lahden näyttelyt ja sitten Helsinki Winner! :)

Mentiin perjantaina Cocon kanssa bussilla mummulaan. Ei ollut mitään ongelmia, mutta Coco olis halunnut mennä koko ajan juoksentelemaan ja antamaan pusuja muille ihmisille. Onneks sain sen pysyyn paikoillaan ja kyllähän se sitten loppumatkasta nukahti.

Orivedellä mummu ja pappa meitä sitten odottelikin. Jäätiin bussista ja raahattiin tavarat autoon. Jatkettiin matkaan mummulaan. Mummulassa porettiin auto ja lähdin pissattamaan Cocoo. Sää oli kyllä ihan hyvä. Juuri sillä hetkellä ei satanut.

Illalla vähän treenattiin, mutta vain vähän koska Coco oli vapaapäivällä :) Oikeestaan leikittiin ja treenattiin saman aikaisesti (:

No lauantai aamu käynnisty sitten sateisissa merkeissä klo 7! Pakkasin kaikki Cocon tavarat ja omat tottakai. Lihapulliakin piti tottakai ottaa "muutama" kappale mukaan, että niitä sitten voi lainata Cocon sisaruksille. 

Näyttelypaikalla tavattiin ensimmäisenä Cocon veljet Riffi ja Wilkku omistajineen. Coco ei ensin halunnut tulla autosta vaan hermostui näyttelypaikan melusta. Onneks pian hyppäs autosta ulos ja ryntäs veljiensä luokse.

Ilmottauduttii ja lähettiin kehälle. Siellä oli sitten Cocon kasvattajat telttoineen päivineen.

Parin tunnin odottelun jälkeen päästiin kehään. Kolmas sija rapsahti ja KP! :) <3
Kasvattaja luokassa saatiin kp ja päästiin kilapailemaan isoon kehään. Siellä oltiin nelosia! Pariluokassa Coco ja Wilkku ilman sijotuksia, mutta hienolla suorituksella silti! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti