lauantai 29. joulukuuta 2012

Cocon eka joulu (:

Kohta vuosi taas vaihtuu ja lähestyy se iso päivä, kun Coco täyttää 1-vuoden. Ajatella, että se on nyt pikkasen yli 10kk, iso tyttö, ilman talvikarvaa. Toivottavasti Coco opettelis nyt kasvattaan sen turkin, ettei sen tarvi näyttää aina vauvalta. Kaikki tolleritkaan ei kummikaan kasvata kunnon turkkia vaan jää tollasiks "kaljuiks". Tässä vähän aikaa sitten oli yli -20`c ja Cocolla oli muutamana päivänä selkeesti pikkasen kylmä. Se nosteli tassuja ja tärisi. Kotona meni heti nukkuun, laitoin sen peiton sisään, että lämpiäis :)

21.12 Eli Cocon syntymäpäivänä huomattiin, Cocon raapivan kauheesti oikeenpuoleista silmää. Se vaan raapi ja raapi sitä, ei millään lopettanut. Soitettiin sitten eläinlääkäriin ja saatiin samalle päivälle aika. Lääkärissä Cocolla huomattiin pieni naarmu tai pikkuinen haava yläluomessa. Se ei ollut paha, mutta lääkäri sanoi että se voi helposti tulehtua, jos Coco sitä viellä raapii. Niimpä meidän neiti sai kaulurin mukaan. Cocosta se ei ollut kyllä mikään nmukava ratkaisu. Haavaan piti laittaa sellasta rasvaa, jonka pitäs helpottaa.

Kotona Coco suostu, että sille laitettiin rasvaa silmäluomeen, Kauluria yritti repiä, mutta lopulta heltyi sille.
Iltaan mennessä Coco unohti kaulurin, se ei haitannut sitä tippaakaan. Lenkilläkin oli taas vauhtia enemmän :)

Coco kauluri päässä.
Jouluaattona tuotiin kuusi sisälle. Coco pelkäs sitä alussa, mutta uskaltautui lopulta juomaan kuusenjalasta :D. Lahjojakin Coco sai. Mm: 2 vikulelua, luita ja herkkuja :)
Joulun aika meni meillä ihan mukavasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti