maanantai 17. joulukuuta 2012

Helsinki Winner 8.12.2012

Pahoittelut viivästyneestä päivityksestä. Aika vaan ei oo riittäny mitenkään, mielessä on kyllä käynyt joka ilta et nyt kirjotan, mut kiirrellisenä ihmisenä taas sekin on jäänyt.

Oli kyllä sellainen viikonloppu toi Helsingin reissu! Hauskaa ja parasta oli koko viikonloppu! Koirilla oli hauskaa kuten omistajillakin :)

Perjantai aamuna päätin, että nyt jään kyllä kotiin. Aluks oli pikkasen puhetta että olisin lähteny aamulla kouluu, mut seuraavana (lauantai) aamuna piti herätä 5:00! Oli kyllä hyvä suunnitelma sillä silmät tapilla heräsin sillonkin! :D

Kello 14 lähettiin sitten kohti rautatieasemaa. Olin niin varma että Coco ei tuu liukuovista sisälle ei sitten millään. Suurena yllätyksenä sitten ovella Coco käveli mallikkaasti liukuovista sisälle. Malttoi nätisti pienessä "ravintolassa" istua lattialla. Muutaman herkun avustuksella tottakai! :)
Uusia asia Cocolle oli liukuportaat, joita aluks vähän aristi, mutta lopulta hyppäs portaille :D Se oli kyllä melkoine näky!
Junaan Coco tuli mukisematta ja nukkui tyytyväisenä latialla koko matkan.

Perillä sitten nähtiin Ida ja sen äiti. Vietiin tavarat autoon ja käytiin ostamassa liput aamulla menevään junaan.

Illalla käytiin ostamassa karkkia Lidlistä ja käytiin lenkkeilemässä koirien kanssa. Vauhdikasta menoa oli noiden kahden sekopään kanssa :)

Käytiin viellä ratsastamassa Sirulla (idan hevosella). On siitä taas pitkä aika kun viimeks oon hevosen selkää kiivenny. 10-vuotta selässä on tullu roikuttua, mutta nyt ei kerta kaikkisesti aika vaan oo riittäny! Oli taas mageeta päästä ratsastamaan. Coco kyllä jännitti pikkasen mutta lämpeni nopeesti :) Hevosen kikkarat olis maistunu Cocolle, mutta sain pidäteltyä sitä :)

Aamulla me sitten herättiin 5 jälkeen. Oltiin varmaa tosi viisaan näkösiä, mutta jaksettiin nousta ylös. Annettiin koirille ruuat ja laittauduttii. Nella ei lähtenyt mukaan, "huonon" tuomarin takia. Coco oli aamusta asti sellasella vauhtipäällä, että pari kertaa sai hiljentää vauhtia. Onneks junassa nukku tyytyväisenä mun jalkojen vieressä.

Junasta päästyä me sitten viisaina ihmisinä mää ja Ida ei tidetty mistä ovesta mentii sisälle. Lopulta löydettiin oikea ovi. Ida meni ihan eri jonosta kun me. Mää ja Coco päästiin sisälle vajaassa 5min kun taas Ida pääsi puolessa tunnissa! Ooteltii Cocon kanssa siinä "aulassa", kunnes Ida tuli.

Lähettiin ettii kehää 23, joka löyty yllättävän helposti. Leiriydyttii siihen kehän vieree. Nopeesti alko näkyy tuttuja naamoja.

Harjasin Cocon ennen kehää. Kaikista pahinta oli kumminkin Cocon juoksut. Sai olla melkein Coco päivänhäkissä sen takia, ettei kiinnittänyt urosten huomioo. Sitä se ei haitannut koska se nukku tyytyväisenä omassa "pesässään".

Kehässä Coco ravas kun etana, mutta seiso tosi nätisti. Hävetti viedä Coco kehään, koska sillä ei ollu ees kunnolla turkkia. No, EH  (Erittäin hyvä) tuli , mutta en olis ihmetelly vaikka oltais saatu H (hyvä).  Ilman sijotuksia.

Tässä Cocon arvostelu Harri Lehkoselta:

"- Keskikokoinen viellä kesken kehityksen oleva rauhallisesti esiintyvä nuori narttu. Oikeat mittasuhteet päässä ja rungossa joiden tulisi viellä vahvistua. Tasapainoiset kulmaukset. Viellä ohut, mutta oikean laatuinen turkki. Hyvän muotoinen häntä. Viellä hieman hontelot liikkeet. Tarvitsee aikaa kehittyäkseen"
Rodunomainen lähetyessä.

Cocon veli Wilkku pärjäsi upeasti. Vara serti rapsasti upein arvosteluin! Onnea! :)

JH johon mun piti osallistua meni rotukehän kanssa samaan kaavaan joten en päässyt sit siihen. Harmitti pikkasen, mutta kokemusta rikkaanpana taas ollaa! :)

Kuvia lauantailta, laatu ei oo paras koska meijän kamera on nii parasta laatuluokkaa! :D

 Kyl se ihan hyvin meni :)
 (ILME)
Vaikka muualla tapahtuu Coco jaksaa seistä paikalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti