keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Hiihtolomalla

Voi ihan suoraan sanoa, että kolmen täysin erilaisen, eri ikäisen ja eri rotuisen koiran kanssa lomailu on aika vaikeeta. Siiri on 10-vuotias musta villakoira, Sandra 3-4-vuotias musta valkonen shletti. Coco 1-vee siinä mukana niin huhhuh!

Lauantai ilta oli kova säätöö, kun pikku veli lähti Leville laskettelee hiihtolomaks. Illalla äiti ja pikkuveli lähti mummun ja papan kanssa rautatie asemalle. Äiti kyllä meni mutta muut lähti kohti Lappia. Seuraavaks Siiri rupes murisee Cocolle ja Coco ei ymmärtäny mitä se tarkotti. Tottakai viisaana koirana Coco rupes haukkuu. Komensin sitä ja sit se hyppäs mun vieree nukkuu.

Sunnuntaina menin Cocon kanssa mummulaan. Oltiin jäällä lenkillä, mikä oli Cocosta mahtavaa. Jääkökkäreitä oli kiva pyydystää :D Oltiin siellä yö ja iltapäivästä tultiin kotiin :)

Nyt viikolla ollaan paljon TOKO:iltu ja treenattu ravaamista. Siirin ja Sandran kanssa ollaan myös treenailtu kaikkea  pientä.  Ollaan tehty pitkiä lenkkejä ja oltu pihalla :) Lauantai aamuna matka kohti Kouvolaa (6:30)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti