perjantai 22. helmikuuta 2013

1-vee synttärit :)

Ompas aika menny nopeesti! Vähän aikaa (vuosi) sitten tuli se ihana uutinen: kymmenen pientä tolleripentua on syntynyt :) ¤ 4 narttua ja 6 urosta. Coco oli niin pieni kun ekan kerran se nähtiin 3½-4 viikkoisena. Se nukkui paljon ja söi hirvittävästi. Haisi näkkileivältä, ja pienet terävät hampaat oli aina puremassa sormia <3

Synttärit vietettiin vähän ei suunnitellulla tavalla. Aamulla Coco pääsi nappulasateeseen, joka oli nedin mielestä mahtavaa! :D Tunaroin vähän nappuloitten kanssa, kun laitoin niitä sellaseen täyttöastiaan isosta säkistä, kaikki nappulat tippu lattialle!
Iltapäivällä Coco sai ison luun mitä söi innoissaan ulkona iltalenkkiin asti. Lenkillä tosin yritti pyristellä takaisin syömään luuta. Cocon paras kaveri Myy tuli meitä vastaan. Kovaa juoksivat, nappasivat lumipalloja ja juoksivat viellä kerran lisää.

Illalla Coco sai lihaisen iltapalan. Ruuassa oli jauhelihaa, cesaria ja raejuustoo. Coco on nyt niin hyvässä kunnossa et pieni lihottava ruoka ei haittaa kerran vuodessa.

Kouvolan näyttelynumerokin tuli postissa. Meidän numero on 500 :) 42 tolloa oli ilmottautunut, narttuja tottakai ihan kunnolla :D
Taitaa ens viikko mennä näyttelyjuttuja treenatessa. Lisäksi meille tuli kaksi hoitokoiraa. Kolmen koiran kanssa sitten liikutaan tää hiihtoloma :)

 Ylväs Coco <3
 1-vee posetus
Mää ja Coco :)

Reipasta koulu ja työviikkoo niille jotka ens viikolla pääsevät taas lomilta arkeen, ja koirarikasta lomaa niille jotka lomailee ens viikon! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti