torstai 7. helmikuuta 2013

Hiihtokoira ja opekoira Coco

Jaa-a! :) Enää muutama viikko ja Coco täyttää vuoden. Hitsi ku aika on menny nopeesti. Olispa toi sellanen pieni ihanuus, vaikka nyttenkään ei ole mitään moitittavaa :)! <3 Koirakin on alkanu kuulemma muistuttaan mua joka päivä vaan entistä enemmän, tsihtsih! :)

Viime viikolla käytiin Cocon kanssa kokeilemassa hiihtämistä. Eihän siitä alussa meinannu mitään tulla, mutta kun päästiin samaan mielipiteeseen asiasta homma rupes sujumaan. Koko matkaa Coco ei ollut todellakaan kiinni, vain ton talojen välistä menevän tien ajan :) Mettässä haisteli ja juoksi aina mut kiinni, kun luistelin.
Voi sitä intoa ja vauhdin määrää. Ens vuonna taidetaankin mennä koirahiihtokurssille :D Vois olla ihan hyvin mahdollista, sillä Coco tykkäs ihan hulluna mennä hihnassakin.
Alamäkiä pitää viellä treenata sillä Coco juoksee ihan kyljessä kiinni ja puree tumppuja/muita hanskoja. Hauskaa meillä on ollut eikä olla päästy mettästä ilman nauruja :D!

Parina iltana ollaan oltu mun kaverin (5kk) koiranpennun kanssa lenkillä. Kyseisen pennun nimi on Taika :) Coco on näyttänyt mallia miten hihnassa kävellään toisen koiran kanssa. Taika tosin on siinä iässä että yrittää testata monessakin asiassa. Loppulenkesitä neiti on osaanut mennä, kuin unelma koira. Coco menee malliikkaasti hihnassa eikä välitä oikeestaan mistään, muusta paitsi herkuista ja mun käskyistä :)
Hienosti on osannut näyttää mallia pienemmilleen :) OOn kyllä SUPER ylpee <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti