tiistai 29. lokakuuta 2013

Lahti Kv

Coco sitten yllätti ja ihan kunnolla viime viikonloppuna Lahti Kv:ssa!
Perjantaina lähin Cocon kans koulun jälkeen kohti Riihimäkee junalla, Ida ja Nuppu tuli Riihimäeltä junaan joka lähti kohti Lahtee. Lahdessa oltiin illalla 8 aikaan. Mun kummitäti majoitti meidät niille kera koirien.
Coco ja Nuppu taisteli koko illan sillä aikaa kun me syötiin pizzaa. Pakattiin näyttelytavarat launatita varten Nupulle.

Lauantai aamuna käveltiin messukeskukseen (noin 2km) Nupun kanssa, Cocon jätin mun toiselle tädille ihan muutaman sadan metrin päähän ettei joutuis oleen yksin. Coco meni tyytyväisin mielin Sulo (aussi) serkun kanssa leikkimään.
Nupun kehä oli myöhässä, tarkan ja liikeitä arvostavan tuomarin takia. Tanskalainen mies (nimee en muista), joka sunnuntaina arvosteli viereisessä kehässä Tanskandoggeja. Nuppu aloitti esiintymisen sillä että haisteli mattoa, mutta rupesi sitten kuuntelemaan. Hienosti esiintyi ja mainittakoon että ekaa kertaa junnuissa! 2 kanssa kilpailiaa oli, joista toinen sai Eh:n ja toinen Erin. Nuppu sai ERI:n! Toiseks Ida ja Nuppu sijoittui kera Sa:n!  PN-kehässä sitten sijoitus "pn6" kovatasoisessa seurassa! Hieno päivä siis kaikin puolin!

Lauantai iltana koirat taas riehu kun me taas mäyhättiin :D Aattelin et saadaan h sunnuntaina kun Coco on ihan väsynyt eikä sitä kiinnosta!

Sunnuntaina oltii siirretty kelloja, mutta jopa toi mun luolakautinen nokia oli osannu päivittää kellon! Matkaan lähettiin puol 9 kieppeillä jotta 9 paikkeilla oltais paikalla. Tavaraa oli yks kevytselli, kaljakärryt ja kaks painavaa kassia! Toinen aina raahas kärryä ja toinen vei koiria. Hame päällä tottakai!
Näyttelypaikalla oltiin ihan hyvissä ajoin. Meillä oli harjoitusarvostelija sekä tarkka tuomari Leila Kärkäs.

Uroksissa jaettiin suht reippaasti Eri/Eh väliä sekä H:ta. Cocon veli Wilkku oli luokassaan 3(/4) kera Erin ja Sa:n! Onnea kaikille uroksissa pärjänneille! Pu-kehässä voiton vei upeaakin upeampi Ramon, Toisena Veke ja kolmantena Reetu :) nelosta en huomannut katsoa!
Nartuissa oli yksi junnunarttu joka sai Erin ja Sa:n. Nuorissa tutut kilpakumppanit Peppi (Hedera`s Red Fire Brilliant) sekä Mimmi ( Grezagord`s Ällistyttävän Nätti). Mimmille Eri, Peppille Eri ja Cocolle Eri! Leila Kärkäs pyysi ensin Peppin eteen. En huomannu et se laitto sen kakkos paikalle ja pyysi meijät sitten ensimmäiselle paikalle! En ees älynny et me voitettiin luokka ja vielä INTTInäyttelyssä! Sa tuli enkä tajunnu siinä tilanteessa mitään!

Narttujen arvostelu linja oli Eri/Eh/H. Pn kehässä oli lopulta kaikki valionartut(4kpl) Coco, Peppi ja junnunarttu. Valiot sijotettiin pn-sijoille valioluokan mukaan. Meidät käteltiin jo ulos, kunnes kehis tuli sanoon: Nuoret Sa:n saaneet ja junnunarttu vielä kisaan Sertistä ja Va-sertistä. Siinä tilanteessa tajusin että saadaan vähintään Va-Sert. Kerran vielä juoksutettiin ja laitettiin seisomaan kunnes Leila Kärkäs käveli meitä kohti ja sanoi: TEILLE TULEE SERTI! Onnea! :) tajusin siinä tilanteessa että sehän on meijän SERT numero 2! Tänä vuonna ei enää sertejä tarvita, ens vuonna 1 serti ja josko sitä joskus kokeilis taaippareita, jos ehtis treenaamaan sitäkin :) Oli kyllä ihan USKOMATON vkl! :)
Onnea kaikille pärjänneille ja tuloksiinsa tyytyväisille! :)

Kuvat: Risto Syrjä
 Onnelliset luokkavoittajat :)

 Totisena PN-kehässä :)
                                           Sertipose kotona :) Sa:n ruusukkeen ostin näyytelypaikalta KOIRAMME-kojusta :)
                                        Cocon käsitys onnistuneesta Sertiposesta :) <3

1 kommentti:

  1. Ps, unohtu virallisesta tekstistä, mut onko kellään ylimääräsenä lokkia, varista tai pupua? Tarkotus olis päästä treenaan noutojuttuja :)

    VastaaPoista