keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Tuulos Rn

Vihdoin on hienoja näyttelyuutisia kerrottavana viime viikonlopusta!

Ekat parkkihalli näyttelyt jännitti mua ja äitiä ihan järkyttävästi, kun aateltiin et Coco pelkää ihan hulluna ja haluaa heti lähtee pois. SUUREN SUURENA yllätyksenä Coco meni innokkaasti parkkihalliin, mää menin ostaan luetteloo ja hoitaan papereita kuntoon. Äiti jäi Cocon kans odotteleen vähän syrjemälle. Kun palasin Coco pomppi innosta ja oli ihan innoissaan, kyllä se yllätti ja ISOSTI! Ittelle tuli kyllä tosi ahdistunut olo kun parkkihalli oli matala ja äänet todellakin kaiku!

Tolloja oli ilmottu 20 joista 17 oli paikalla! Tais joka luokassa olla ainakin yksi osallistuja paitsi pennuissa. Tuomarina oli siis virolainen Siret Lepasaar, joka ei Suomessa kuuleman mukaan paljoo oo arvostellu. Aattelin et tää oli ihan random ja turha reissu sillä tuomari jakoi, Eri/Eh väliä ilman sa:ta aluksi.
Uroksille yhteensä 1/4 Sa:ta.


Lumo ja Taika ei tullut paikalle. Nuortenluokkaan oli ilmotettu yksi Hedera`s (en muista nimeä) Lumo ja Coco. Hedera`s sai Eh:n vaikka esiintyi tosi hienosti! 
Kun Cocon vuoro koitti mentiin me ilosin mielin kehään. Cocolla heilu häntä ja se oli ihan innoissaan. Tuomari naurahti ja hymyili Cocolle kun se nuolas nenää tuomarin kattoessa sen ilmettä :D

ERINOMAINEN oli meidän "tuomio" ja kilpailuluokkavoitto. Sa tuli myös! 4/13 sai nartuissa sa:n!
PN-kehässä Coco sijottui 3 ja Va-sertin. Onnea muillekkin sijottuneille ja Rop Paavolle ja Vsp Ellille! :)
Mukaan siis lähti luokkavoittaja, sa, va-sert ja tyytyväiset omistajat! Täytyy ottaa äiti aina näyttelyihin mukaan sillä viimeks tuli serti ja nyt va-sert kun se oli mukana! :D

Coco esiinty äärettömän hienosti ja sai aivan äärettömän ihanan arvostelun! :)Päivittelen arvosteluja lähipäivänä: Harrastustuloksiin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti