sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kysymyksiä

Haluaisi nyt vähän keskustelua ja mielipiteitä seuraavista asioista:

1.Monta kertaa pitäisi koira ruokkia päivässä ja mitä ruoka sisältää (raakalihaa, nappuloita, maitotuotteita, koiranruokaa yms)

2. Monta tuntia koirasi tarvii liikuntaa (leikkeilyä,treeniä,leikkiä) jotta saa kulutettua energiansa

3. Omasta mielestä hyviä päänkäyttötehtäviä (pelejä, treenejä yms) joilla voi aktivoida koiraa

4. Raakaluu, pakasteluu vai perus marketin valkoinen solmuluu, miksi/miksi ei?

5. Kumpi on mielestäsi tärkeämpää, että koira viihtyy lajissa vai että tuloksia on saatava lajista joka ei välttämättä ole koiran juttu?

6. 3 lajia joita et koiran kanssa ikinä harrastaisi, miksi?

7. Saako koirasi nukkua sängyllä/sohvalla, miksi/miksi ei?

8. Mitä luonteenpiirrettä arvostat eniten koirassasi?

Nyt mahdollisimman moni ottamaan kantaa, koska haluaisin kuulla muiden mielipiteitä näistä :)
Tässä omat mielipiteeni:

1. 2 kertaa riittää hyvin päivässä, 2dl nappuloita (mukana pellavasiemenöljyä, raejuustoa tai viiliä) aamuin ja illoin. Välillä lisukkeena myös lihaa (jauhelihaa, rusinatonta maksalaatikkoa)

2. Coco viettää melkein koko päivän ulkona aidatussa pihassa, päivän aikana 3 ainakin 5km lenkkejä, viikossa 2 kertaa juoksulenkillä, joka toinen pv treenejä (torstaisin 3h vepeä) joihin susältyy agia, tokoo, jälkee, noutoo, uintia (45min-2h)

3. Cocolle annetaa älypelejä, joita on ostettu kaupasta (kaikki tähän mennessä liian helppoja) sekä lisänä erilaisia ruokahaasteita, eli herkkuja kuonolle, tavaran pitoa suussa yms.

4. Itse valitsen noista 3 mieluiten raakaluun, sillä siinä paljon syötävää ja aikaa vievää touhua, toisena valitsen pakasteluun, sillä kanssa kestävä, mutta ei kestä Cocolla niin kauaa kuin raakaluu. Kaupan solmuluita en suosi ollenkaan, koska Cocolla menee 5s syödä se ja yleensä menee mah sekasin.

5. Kyllä koiran pitää viihtyä! Koiran ehdoilla on mentävä, jotta yhteinen sävel pysyy kasassa ja mieluisena.

6. Cocosta on moneen, mutta toko ei oikeen oo se meijän juttu, kumpikaan ei kestä mitään pilkun viilausta kun voi mennä kovaa ja vapaasti! Toisena sitten metsästys, oon liian eläinrakas, joten en pystyis ja Cocollakaan ei suurta hinkua noihin lintuihin. 3 lajia en keksi joihin C:tä en laittais.

7. Kyllä saa, Coco on perheenjäsen ja saa samat valtuudet kun muutkin. Muutenkin Coco on aika lellitty vauva :3

8. Cocossa ykkösenä loistaa sen ällölöllökilttiys eli aivan ylikiltti koira, vahvana kakkosena avoimuus ja kolmantena nöyryys :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti