tiistai 1. heinäkuuta 2014

X-temporrereissu Poriin ja loppuvuoden suunnitelmia

Kaksi kyläluuta ei kotona pysy, ei sitten edes paria viikkoo! Ida ja Nuppu tuli meille viime tiistaina kyläileen, lenkkeiltiin koirien kanssa ja katottiin leffoja sateen takia sisällä....
Idan piti lähtee  torstaina, mutta Idan pikkusisko keksi että lähden niitten mukaan Riihimäelle ja viikonloppuna kattoon Nupun kehää Pori (Nakkila KV) seen.

Torstai ja perjantai vietettiin riihimäellä, koirien kanssa leikkien, tallilla ratsastaen ja kaikkien typerien ideoiden parissa. Lauantai päivällä lähettiin kohti Poria ja Nellan& Nupun kasvattajaa. Matka sujui suht nopeesti (2,5h) kuvaten päättömiä videoita joille naurettiin koko matka!
Lauantai vietettiin "schipperketapaamisessa" porissa. Coco mukana innokkaana! Urokset tosin oli Cocon perään, sillä neiti enteilee juoksuja. Schipperket plus "punanen laivis" tuli kuitenkin hyvin toimeen kaikin tavoin!

Sunnuntaina lähettiin aamulla kohti näyttelypaikkaa. (coco ja nella jäi Marittalle) Kohdistettiin päämäärä schipukehälle ja vietiin tavarat sinne. Schipuja oli 12(?).
Käytiin myös tollokehällä kattomassa, mutta tuli ahdistava fiilis siä! Tolleristit on jskautunu omiin leireihin ja osalle osa on vihamiehiä. Schipukehällä oli ihana positiivinen ja yhteishenkinen fiilis ja KAIKKI kannusti toisiaan, eikä kattonu ketään alta kulmien. Ei kaduttanu yhtää, etten menny kehää!!

Nuppu oli Nuk1 eri ja sa -> pn2 vasert ja vacabic!
Näyttelyn jälkeen käytiin pizzalla ja lähettiin sitten kohti Riihimäkee. Matkalla nukuttiin ja kuunneltiin musiikkia.
Riihimäellä otettiin lungisti ja oltiin vaan.

Tänään (tiistaina) tultiin kotiin, mutta mukana 3 koiraa (c, nella ja nuppu). Torstaihin asti meillä on menoo ja meininkiä, mutta hyvin tulee toimeen!

Ja ainiin! Meitä ei nähdä messarissa (onneks) vaan mennään Ruotsin voittajaan! Eli ulkomaita kohti ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti