sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Serkun vahtimista

Ninkun otsikosta voi jo lukea niin oltiin äitin ja Cocon kanssa äitin siskolla ja mun setkuilla Teiskossa. Äitin veljen poika eli yksi serkku tuli Teiskoon meidän vahdittavaks/hoitoon,
Vauhtia piisas pikkumiehellä (kohta 3vuotta) ja Cocolla!  Lämmitettiin sauna jakäytiin uimassa, vaikka Coco tosin oli järvessä ilman saunaakin. Oltiin virvelöimässä ja moottoriveneellä 8 ihmisen ja 2 koiran voimin Pimeässäsalmessa jäätelöillä. Coco oli intoa puhkuen veneessä, korvat ja huulet vaan lepatti :D
Kävin Cocon kanssa myls pitkällä uimareissulla. Coco sukelteli vesikasveja ja komensi heittämään vettä, jotta se voi napsta vesipisaroita. Naapurin Leonbergi tuli myös uimaan, eikä meinannu lähtee sitten millään! Coco ärähti monta kertaa sille, koska ei halunnut tunkeilijoita ja kun neiti on vielä vaativa prinsessa juoksujensa kanssa niin tottakai se komensi!

Maailman voittaja näyttely lähestyy, Coco on läski (kiitos juoksujen) , mutta nyt lähtee kuntokuuri eli uimista ja reippaampaa liikuntaa. Ei kyllä olla MV:stä hakemassa hääppösempiä tuloksia, mutta mennään viettään loman viimesiä päiviä Riihimäelle ja käydään nyt kattomassa se. Niinkun varmaan huomaa näyttelykuune on täysin nollassa suoraan sanottuna alilämmössä eli ei mitään motia mennä!

Eilen illalla tultiin Teiskosta kotiin mun serkun Lauran kyydissä puoliltaöin. Coco tapansa mukaisesti juoksi suoraan takapihan ovesta ulos ja hyppäsi keinuun nukkumaan, Välillä sillä on kauheet vauhditja siellä se tyytyväisenä nukkuu :D yöllä pieni mytty oli ilmestynyt mun jalkoihin ja kukas uukaan kun Coco nukku siellä jalat kohti kattoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti