tiistai 20. marraskuuta 2012

Oriveden mätsäri 18.11

Jaa-a! Kyllä joskus tuomarit osaakin olla outoja ja pitkä veteisiä, vaikka olisikin vaan mätsäreistä kysymys! Se tuli taas huomattua Orivedellä.

Pentuja siellä oli taas hervottoman paljon. Meijän numero oli 17 eli oottelua oli alussa taas ihan kivasti. Onneks aika meni niin nopeesti, mutta omistaja oli ainakin ihan jäässä! HYRR! :) Coco taas oli tyytyväisenä omassa kevyt häkissään. Täytyypä muuten sanoa ylpeänä tollon omistaja, että Coco oli ainaa punapää siellä :D

Kehässä meitä vastaan kisasi sellanen pieni harmaa pikku koira. Rotua en tiä, mut ei ollu snautseri.
Coco esiintyi taas mallikkaasti, mutta tuomari puuttui Cocon seisomiseen: Jalat liian takana, venyttää liian pitkäks. Meinasin sanoo sille et Coco seisoo näin parhaiten ja takajaloilla ei oo mitää väliä miten ne on kunhan etujalat on samalla kohalla.

Punanen irtos, mutta eihän sillä pitkälle pötkitty. Tiputtiin 6 punasten kehässä. Cocolla oli vaikeuksia keskittyä, sillä meijän edessä ja takana oli niin uteliaat koirat, että Coco ei pysyny melkein nahoissaan. Ainakun tuomari katto ne koirat saatiin kuriin, mutta Cocohan vaan enemmän ja enemmän siitä innostu.

Olisin kyl toivonu parempaa suoritusta sillä siihen kehään jai ne kaks koiraa jokka seiso vaan siinä hihnan päässä ja istu ja meni maahan. No, kokemusta taas vaihteeks oli :)

Muuten oli ihan kivaa, vaikka ottikin pikkasen päähän se tuomari :D Sanoi myös: Näkee selvästi, että on paljon kisattu ja treenattu koira :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti