sunnuntai 11. marraskuuta 2012

City-Marketin Matc Show 4.11.2012

Cocon ensimmäinen kaveri Nella chipperke oli naapurissa kyläilemässä. Päätettiin yhdessä lähteä aamusta mätsäreihin. No, niin tehtiin ja sunnuntai aamuna lähdettiin aamulla yheltätoista mätsäreihin. Coco ja Nella mukana tottakai.

Ilmottauduttiin Cocon kanssa isoihin pentuihin ja lapsi ja koirakisaan. Nellakin tuli lapsi ja koira kisaan sekä meni pieniin aikuisiin.

Leiriydyttiin ja laitettiin koirat häkkeihin. Siellä ne katto toimettoman näkösesti meitä. ;)

Nopeesti aika kuintekin meni ja päästiin kehään numeron 211 kanssa. Se oli suursnautseri ja paljon Cocoa isompi.

Kehässä Coco toimi nätisti. Ravas mallikkaasti ja seiso todella todella upeesti, ainoo miinus oli se kun Coco rupes venytteleen! xD repesin sille aikas kivasti!

Saatiin punainen nauha ja 

saatiin jopa kirjallinen arvostelu missä luki:
Yleisvaikutelma: ERINOMAINEN
Kehäkäytös: ERINOMAINEN

Ulkomuoto: ERINOMAINEN
Yhteistyö: ERINOMAINEN
Muuta: Kauniisti esiintyvä, kypsä kaveri :)
 
Isossa punasten kehässä oli ihan älyttömästi koiria ja niin se vaan oli, että yhtäkkiä huomasin että koiria oli jäljellä kaheksan. Olin sata varma et tiputaan, mut ei meille vaa sanottii et te ootte jatkossa. Olin vaa et häh? No, neljänneks laitettiin iso tanskandoggi, sitten me ja kakkosta ja kolmatta en muista. Saatiin mitalli ja iso määrä herkkuja ja muita :)
 
Lapsi ja koira kehässä esitin Nellan mikä ei ollu todellakaan helppoo! Se vaa hyppi ja pomppi ja säätii kaikkee, mut Coco esiintyi todella kauniisti ja upeasti! Kaikki palkittiin ,mutta en olis ihmetelly jos mua ja Nellaa ei oltais palkittu :)!

Nellalla meni myös hienosti ja pääsi punasiin, sijottui viidenneksi, mutta tosi hienosti Nella meni Idan kanssa! :)

Hauskaa oli, mutta kylmää! :) Seuraavaks Nokialle mätsäreihin 18 päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti