maanantai 12. marraskuuta 2012

Agilitya kotona takapihalla :)

Laitettiin coco tänään oikeen kunnolla urheileen. Aluks käytiin lenkillä ja mentiin aikas reipasta vauhtia. Oli kyllä Cocon mielestä kivaa sillä vauhtia riitti ja se juoksi kun mielipuoli 100 metriä edempänä vapaana.

Kotona laitetiin Saran kanssa Cocolle pientä haastetta. Odottaminen on Cocolle aika vaikeeta sillä malttia ei tunnu löytyvän sen päästä ei pientäkään hiventä! No, jaksoi istua siinä maassa vaikka toinen räpsi kuvia ja toinen juoksi ympäri ja hymppi ja pomppi, piti erilaisia ääniä ja hyppi esteitä. Alkutahmeuksien jälkeen tämä treeni alkoi sujua eikä enään ollut tietoakaan siitä, että paikalta voisi lähteä harhailemaan muualle. Oli kyllä hienoa toimintaa Cocolta! JES!

Sitten raahattiin pari puomia nurmikolle. Coco laitettiin istumaan puomien toiselle puolelle valkoisen laudan päälle ja välillä nurmikolle. Käskystä hyppi puomien yli kuin mielipuoli ja tuli samantien hakemaan sitten palkintoa. Lopuksi ei koira meinannut edes pysyä maan kamaralla vaan hyppi ja säntäili joka puolelle.

Pikku hiljaa nostettiin estettä ja treenattiin vaikeampia juttuja. Coco väsyi jo niin paljon, että ei jaksanut hypätä kun 50cm korkean esteen. Mutta se on jo paljon! :)

Tässä muutamia kuvia tältä päivältä. Osassa treenattiin vähän ravaamista ja seisomista (pluuuuss Ilmeet.com!)
Kaunis pikku Coco =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti