maanantai 16. joulukuuta 2013

Helsingin Voittajanäyttelyt 13-15.2013

Äkkiä tääkin vuosi vierähti kera koiraharrastusten, uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. <3 Paljon on tullut yllätyksiä ja muutama epäonnistuminen, mutta positiivisellä mielellä enemmän :) Cocosta on tullut (ainakin omaan silmään) kaunis nuori tolleri tyttö, joka on aivan TÄYDELLINEN koira <3

Torstaina lähin koulusta 12, vaikka koulua ois ollu klo 14 asti, mut liikuntaa oli tiedossa koko loppuviikolle tarpeeks! 14:07 lähti juna kohti Riihimäkee ja 7 yli klo 15 oltiin Riksussa. Oltiin Idan luona koko viikonloppu. Coco ja Nuppu paini ihan koko viikonlopun taukoomatta, ja Nella rähisi nuorisolle :D Käytiin syömässä ja illalla koirien kanssa lenkillä sekä tallilla ratsastamassa.
Perjantai aamuna lähettiin 8:14 junalla kohti Pasilaa. Coco ja Nuppu mukana. Cocon kanssa oltiin isossa kehässä (areenalla) Junnu Handlerissa hienoin arvoin (erinomaista/erittäin hyvää oli skaala). Nuppu Junnuluokassa nappasi toisen ERI:n ja sijoittui ensimmäiseksi mikä tiesi nimenjatketta( ekaa titteliä) Helsingin Junioriwinner--> HEJW + PN3 ja Eka SERT! Tuomarina Tapio Eerola.

Lauantaina Cocon ja Nupun kehät meni päällekkäin sillä Nupun tuomari oli myöhässä ja Cocon tuomari (Pia Itkonen) myöhässä aikataulusta. Nuppu sai lauantainakin erinomaisen ja sijottui 4 luokassaan! :)
Coco sitten päätti yllättää oikeen todenteolla saaden ERIN! Pia Itkonen jakoi melkein kaikille h/eh linjaa sekä muutama eri! Wilkku-veli sai myös Erin ja Sa:n--> NUK 1
Nuorissa nartuissa jaettiin Cocolle ja Pepille Erit, Vapulle Eh ja kahdelle ruotsalaiselle H:t! H:ta ja Eriä siis jakoi saman verran! Kilpailuluokassa Vappu oli 3, Coco 2 ja Peppi 1. Pia sanoi myös" Kahdelle ensimmäiselle ehdottomasti SA!!" Mulle sanoi myös: Tykkään tästä koirasta äärettömän paljon, ihanat silmät ja pää, erinomaiset sivuliikkeet, mutta takaliikkeet saisi olla vähän paremmat! :) Ihana kommentti siis <3!
Pn-kehässä junnut ja nuoret heitettiin pois :) Lumo-sisko voitti valioluokan ja pn-kehässä vei voiton-->saaden uuden tittelin Pohjoismaiden voittajan!

Sunnuntaina Nuppu ei ollutkaan mukana vaan Coco ainoostaan. Wilkku sai Erin ja Sa:n sekä oli NUK1! Coco sai taas erin ja oli toinen ilman sa:ta, tuomarin kommentti " Turkkia lisää niin sa olisi tullut!" Peppi vei voiton sa:lla ONNEA! :)
Lumolle myös Eri, mutta ei sijoitusta :) Tuomarina ruotsalainen: Henric Fyrdsctand

Tähän oli upea lopettaa tämä vuosi, ja uudella reippaalla mielellä kohti ens vuoden haasteita! :) kiitos kaikille osallisille <3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti