lauantai 7. joulukuuta 2013

Kangasala Rn

Hesan voittajat oottelee ens viikonloppuna. Coco ihan kalju, omistajalla varvas paketissa / antibioottikuuri ja Hesan reissun jälkeen varpaan kynsi revitään pois. Hesassa siis yks jalkasena kaljun koiran kanssa :D

Eilinen vietettiin meidän "kotinäyttelyssä" täällä Kangasalla. Matkat kuljettiin kasvattaja-voimalla, kera yhden turisti äipän (Taikan) kanssa :) . Tolloja oli ilmotettu 23 joista 22 oli paikalla. Tuomarina Irina Poleteava, joka kuulemani mukaan oli tätä turneeta kerran arvioinut tollot Suomessa, eli tiedossa oli se että siltä voi saada mitä vaan!

Uroksia oli noin puolet joista 4 Sa:ta. Hienona uutisena oli Leevin (Waterfox`s Apache) eka Sa ja luokkavoitto! Tuloksena PU3 ja Va-Sert! Onnea! Uroksien voiton vei Reetu (Hedera`s Go For It) ja toisena valioitunut Berro. Onnea! :)

Nartuissa jako oli EH/ERI, pääsäntösesti Eh. Coco esiintyi ihan mukavasti , mutta sen seisomiseen en ollut tyytyväinen, etujalat sojotti minne sattuu ja hiekka upotti, tästä arvostelussa mainittiin: tassut kääntyy ulos. EH oli meidän tuomio. 4 Nuortenluokan nartusta sijotuttiin 4, 2 Eri ja 2 Eh :)
Valioluokassa oli Lumo ja yksi parhaimmiston tollerivalioista oli vastassa (Kitimat Nicola) . Kitimat Nicola esiintyi ensin todella hienosti ja innokkaasti. EH oli tuomio tälläkin! Lumolle hienolla vauhdikkaalla esiintymisellä Eri ja Sa sekä omistajalle melkein sydänkohtaus :) ONNEA! On se lumoava!
PN-kehässä Lumppis vei voiton hienoin arvoin!

ROP-kehässä vastassa oli Reetu. Kerran juoksutti ja siinä sitten jakoi ruusukkeet: LUMOLLE ROP! Oli siis todella hieno päivä, vaikka Coco bikinimallina loisti.

Päivä venyi 6h pitkäksi kun jäätiin ryhmiin, joista ei tulosta siten saatu, mutta oli todella mukava ja tapahtumarikas päivä! :)
Hesaan siis hyvillä mielin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti