torstai 28. elokuuta 2014

Tollershow 2014

Pitkälle viikkoo on taas venyny tää postaus, mutta tähän on pätevä syy. Koulupäivät on ollu tosi pitkiä ja aikaa koulun jälkeen ei juurikaan ole ollut, kaiken kiireen keskellä mun oikee käsi on ollut paketissa ja pitkä lasta on estänyt paljon asioita mm, skopalla ajaminen ja liikkuminen on nyt jäissä sunnuntaihin asti. Kirjottaminen on ollu tosi vaikeeta ja hidasta!

Noniin sitten itse asiaan. Viime sunnuntai vierähti Riihimäellä tollershowssa. Cocon kanssa mentiin jo pe iltana Idalle ja oltiin siellä viikonloppu. Käytiin tallilla ja touhattii ulkona koirien kanssa mm. Paikkamakuuta ja luoksetuloo.
Sunnuntaina paikalla Taikakettuja oli 1 pentueesta paikalla 4 (Coco, Lumo, Wilkku ja Olga) sekä 2 pentueesta 8 (Hurma, Säde, Roni, Viksu, Woltti, Sulo, Ruutu ja Hanni). Kaikki esiintyi pentumaisella tyylillä, mutta Magicfox'sille tuli 3 kp:ta ja Säde olo Rop-pentu!

Ida esitti Cocon avoluokassa. Coco oli aika energinen ja esiintyi ihan kivasti. Tuomioksi tuli eri, mutta ei sijoitusta :) Luokassa oli 26 avonarttua joista aika moni sai EH.
Päivän päätteeksi Coco ja Taika oli ilmottu pariluokkaan. Pareja oli 10+, paljon samannäkösiä pareja. Ite menin kehään yks kätisenä, mutta vanha konkarit ei mitään 5 kättä tarvi että liikkuu tai seisoo paikoillaan. Tyttöjen esiintymisestä täys kymppi! :) samannäkösyys vei Taikan ja Cocon luokanvoittoon ja palkintokuvaa ottaessa tuomari Riitta Niemelä sanoi: "eipä oo omena kauas puusta pudonnut", kun kuuli Taikan olevan Cocon äiti :) Kiitos Hannalle koira lainasta!

Ihan viimesenä mentiin vielä kasvisluokkaan, josta saatiin KP! :) arvostelu oli mukavaa luettavaa!

Mukava päivä siis :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti