keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kesä tulee

Ihanaa nyt kun aurinko paistaa  ja on valosaa pitkään illalla! Puihin alkaa tulla lehdet ja nurmikko vihertämään. Me tosin asutaan niin suopojasella paikalla, että yleensä meijän nurmikko on parhaimmillaan vasta heinäkuussa, mutta se on plussaa kun ei tarvi leikata nurmikkoo! Yleensä kun se tahtoo olla mun homma!

Coco nauttii auringosta ja viettääkin päivänsä ulkona. Ihan pienestä asti se on ulkona ollut eikä sisällä käy kun syömässä ja nukku ehkä tunnin sohvalla, mutta muuten se on ulkona. Mieluiten Coco juoksee yksikseen pallo, lelu tai joku hanska suussa. Neiti viihtyy myös hienosti yksin pihassa. Onneks on nyt toi korkee aita eikä enää oo tarvinnu hävetä silmiä päästä! HUH!
Koskaan Coco ei ole ulkoilulle sanonut ei. Kesällä se saa ulos kopin, jossa voi nukkua yöllä. Tykkää nukkua aina ns jossain alla esim, sängyn alla, sohvan alla jne. Ja ulkona haluis nukkua aina, mutta ollaan pidetty se viellä toistaseks sisällä, vaikka 4 se rupee raapimaan ovee :)

Täällä on ollut parina päivänä 20 astetta lämmintä. On ollu tosi ihanaa olla auringossa. Istuttiin Cocon kanssa äsken keinussa. Se tykkää makoilla siellä :) Juteltiin ja suunniteltiin illalle ohjelmaa :)

Eilen käytiin myös rokottomassa Coco. Eläinlääkäri totesi: Tosi hyvässä kunnossa oleva koira, vaikka onkin vähän kesämalli! No jos joku ei viellä oo Cocoa nähny nii se on siis ihan bikimalli. Ei oo kalju, mutta ihan todella todella niukassa karvassa, mutta onneks on kesä ja näyttelyissä se voidaan ehkä suodattaa :D

Mukavaa loppu viikkoa! :) Me vietetään Cocon kanssa huomenna vapaata, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti