keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hyvinkää RN

Olipas nopea ja tapahtumarikas viikonloppu Idalla ja näyttelyissä. Perjantai kului matelemalla koulussa. Kaikenlisäks meillä oli kässän koe josta hikasin kaikella osaamisella 8 :)
Ensin meidän piti mennä junalla Idalle, mutta Idan äiti oli käymässä Kangasalla ja päästiin siitä kätevästi kyytiin.

Matka sujui joutuisasti. Paikan päällä otettiin tavarat autosta ja majottauduttiin Idalle. Nella ja 5kk vanha Nuppu (schipperke) odottelevat meitä innoissaan aidan takana. Nella tosin komenteli Cocoa, mutta Cocosta ja Nupusta tuli ylimmät ystävyksen vaikka vasta kerran ovat hihnassa nähneet.

Illalla käytiin lenkillä. Oltiin eräjormailemassa mettässä, converset jalassa tottakai! Mentiin vähän teilläkin tottakai. Treenattiin myös pikkasen tokoa ja näyttelyjuttuja. Kaikki meni ihan hienosti!
Käytiin illalla viellä trampalla ja mitäs muutakaan Coco teki kun hyppäs aidan yli (80cm). Idan koko piha ei oo aidattu joten tottakai meidän kans piti tulla trampalle. Laitettiin tosin Coco takaisin aitaukseen ja sen jälkeen se pysy siellä. Lisäksi oltiin saunassa ja pakkailtiin näyttelytavaroita.

Lauantai aamuna herättiin reippaina. Käytiin eläinkaupassakin ennen näyttelyä. Cocolle ostin herkkuja, mitkä olivat kovasti neidin mieleen. Ja parasta reissussa oli Cocosta se kun ostettiin sille vinkupalloja. Mitä pieni tolleri voikaan rakastaa enemmän kun vinkuviatennispalloja! :)

Näyttelyyn saavuttuessa etsittiin vapaata tilaa. Löydettiin aika nopeesti meille sopiva paikka 7 ja 8 kehän vierestä. Nellan kehä oli 7 ja meillä 8. Kehät menivät ikävästi päällekkäin.
Idalla ja Nellalla oli tuomarina Harto Stockmari. H irtosi, sillä Nella on kaunis rakenteeltaan mutta massa siltä puuttuu täysin. Amerikanlinjaisista Harto tykkäsi, mutta minkäs sille voi jos ulkonäöltään on ranskanlinjaa. Hienosti neiti esiintyi sen mitä ehdin nähdä!
Meillä meni sitten astetta paremmin.  5 EH tuli!!!!! Eri oli laitettu arvosteluun, mutta sutattu pois. Tuomarilla oli selvä arvostelu linja: massakas, iso turkki ja rakenteeltaan roteva. Meijän pieni punahilkka kun on tuollainen lapamato verrattuna niihin joita Eguardo Giberd Gonzalez (Espanja) arvosti. Lumo sisko sai ERIn ja sijottui neljänneksi.
Taika-äiti oli valioluokan 1. Valioissa Taika kisasi yksin, ja sai SA:n ja ERI:n sekä oli PN2 :) Hienoa Taika-äiti! :)

Lauantai iltana oltiin viellä läheisellä agilitykentällä ageilemassa. Virta ei kummassakaan ei oikeen ollut, mutta intoa ehkä enemmänkin :)!

Sunnuntaina nukuttiin pitkään. Koirat olivat taas reippaita itseään. Aamussa parasta oli se kun yhtäkkiä kuului kauhea pamahdus. Coco juoksee eteisestä keittiöön meijän luokse häntä koipien välissä. Sitten tulee kauheella ryminällä Nuppu punainen kassi kaulassa missä lukee "tässä menee mielikuvitus".  Pikkunen oli mennyt haistelemaan kassia ja se olikin jäänyt sen vangiksi. Naurettiin sille ainakin 15min!

Agilityiltiin päivällä samaisella kentällä. Ida lähettää mulle kuvia ja laitan niitä siten tänne. Sunnuntaina oli niin paljon neidissä virtaa etten ite pysyny oikeen perässä! A-esteellekkin mentiin kahtasataa ja hypättiin sieltä korkeuksista alas! Tolla hyppimisellä en kyllä ihmettele ö:n lonkkia! Piha-aitakin korotettiin eikä enää uskalleta hyppiä! JES!

Sunnuntaina sitten Tampere KV, josta tulee korkeintaan EH sillä Satu Ylä-Mononen ei Cocosta ole oikeen tykännyt kuten ei Taika äidistäkään :) Sen jälkeen jatkuukin parin viikonloma ja sittehn Jämsä 19.5 :) 8.6 on sitten Orivesi mistä voi oottaa mitä tahansa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti