sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Mätsäreitä, Tokoa ja uimista

Kauheeta kuinka paljon tähän viikonloppuun on mahtunut! Ei sitä tullut perjantaina ajateltua että viikonlopun ohjelmalista on pikkasen pidempi kuin normaalisti!Eilen meillä siis oli se KAUHEE tokokoe. Coco oli ihan hermona siellä eikä juurikaan totellu yhtään! Kammottavaa, häpesin silmät päästä! No saatiin 42/80 pistettä taidokkaalla "osaamisella" , ja mistä todellakin oon ylpee Coco sai luoksepäästävyydestä 10!
Mätsäripuolella meni tosi hienosti. Coco oli ihan väsyny tokoilusta ja kehässä mateli (tuttuun tapaan). Sijotuttiin 3 mikä oli mahtava saavutus sillä energialla :) On mulla vaan super koiruli <3! Palkinnoks saatiin herkkuja sekä iso sänkki ruokaa :) Nuppu ja Ida sai punasen ja pärjäsi myös palkinnoille asti!

Illalla käytiin uimassa, läheisellä venerannalla. Coco haki tuhat kertaa käpyjä, keppejä sekä lihapullia vedestä. Intoa riitti vaikka takasin jouduttiin kävelemään (1,5km). Oli tosi kuuma!
 Coco ja Nuppu leikki viellä kotiin päästyä! Lelut lenteli ja vauhtia riitti! Hauskaa oli!

Tänäänkin oltiin mätsärissä. Kuumaakin kuumempi oli. Mitään ei odotettu sillä kummatkin neidit oli ihan väsyneitä. Ensin oli JH kehä. Siinä oli neljä. Pari mua vanhempaa ja yks nuorempi ikäraja oli 10-17-vuotta. Coco esiintyi kerrankin mun kans edukseen ja voitettiin koko luokka! Tuomari sanoi: Erittäin kaunista esiintymistä ja esittämistä! Noista sanoista jäi aivan älyttömän mahtava mieli! :)

Sillä aikaa kun me oltiin JHilemassa Nuppu ja Ida sai punasen pentuluokasta. JEE! Kilpailuluokassa Nuppu voitti kauniilla, mutta vauhdikkaalla esiintymisellä, Onnea! :)
Me taas saatiin sininen nauha. Coco vaan pomppi ja oli vaikee! Kumminkin älyttömänä yllätyksenä Coco laitettiin ekalle paikalle! Olin älyttömän ylpee! Kaikista pienin ja nuorin koira siellä kärjessä :) <3

Bis-kehässä ootettiin heti kättelyä ulos. No ei sitä tapahtunutkaan. Siinä oli 8 koiraa ja kaksi niistä tiputettiin, sekä jälkikäteen viellä yksi. Pitkän pohdinnan jälkeen Coco käteltiin 5 pois kehästä, mutta ei haitannut piiruakaan! Coco oli niin väsynyt, mutta hieno!
Kaikkein isoimpana yllätyksenä Nuppu pieni 5kk schipu nappasi BIS 1 paikan! Aivan älyttömän hienoa! Kotiin tullessa kummallakin oli kaksi ruusuketta ja kaksi pokaalia! :) Herkkuja ja kaikkia leluja sitäkin enemmän! :) Voi siis sanoa, että erinomainen viikonloppu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti