sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tampere KV

Tänään se sitten tapahtui, ENSIMMÄINEN ERINOMAINEN! Kuinka voi olla näin innoissaan!!

Aamulla herättiin 7 pintaan. Laitoin hiukset ja suunnittelin vaatteet (jakku ja mekko). Cocon harjasin ja kokeilin saada turkkia pöyheneen, mutta mitenkäs muutenkaan kun sain sen vähä sen turkin vaan lyttyyn!
Coco on tiputellu nyt reippaasti sitä vähästä talvikarvaansa, ja on tällä hetkellä tosi karun näkönen.

Kehässä (junnunartuissa) oli 11. Urosjunnuja oli 5. Tollereita yhteensä oli 38. Coco ravasi kehässä aivan milettömän upeasti. Seisoin tosin vähän huonosti, mutta samapa tuo.
Laatuarvostelussa mua jännitti kauheesti. Coco vaan läähätti ja yritti varmaan rauhotella mun jännitystä! Tuomarina oli Satu Ylä-Mononen, oikein mukava tuomari. Ollaan oltu ennenkin Tollershowssa jossa tulos oli Pen 3. Yhtäkkiä kuulin vaa sanan: Anna ERI. Mä meinasin ruveta hyppiin siä, mut en viittiny! Ilonkyyneleitä meinas tulla, mut sain nekin estettyä! Aivan mahtavaa! Nyt vaan Eri-putki päälle ja turkki kasvamaan niin meitä ei enään estele mikään :)!

11/ 7 sai erin. Pari sai EH:n ja yksi H:n. Kilpailuluokassa Coco käteltiin toisena pois. Ei kyllä harmittanut yhtään! Tuomari sanoi: Tää neiti lähtee nyt kasvattaan turkkia, mutta täydellinen pakkaus!. Olin tosi innoissaan!

Lumo sisko sijottui 2 ja sai SA:n. Nipsu sisko 3 sekä Wilkku veli sai 5 sertinsä, ONNEA! Rommi veli korkkasi näyttelyuransa hienosti EH:lla! :) Sekä Temppu veli sai myös ensimmäisen Erinsä, onnea! :)

Kasvattajaluokassa sitten kisasi Lumo, Coco, Temppu ja Wilkku. Coco tietysti häpäsi meijät kaikki turkkinsa takia! Ei saatu KP:ta Cocon turkin takia, mikä oli kyllä hävettävä tilanne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti