keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Tiukkaa treeniä

Cocon kanssa meillä alkaa nyt entistäkin tiukempi Toko-jakso. Ollaan pidetty nyt parin viikon tauko näyttelyiden takia sekä ihan vaihteeks ettei aina tehdä samaa. Eilen illalla päätetttiin sitten taas pitkästä aikaa ottaa seuraamis treeniä. Yleensä Coco suostuu menemään jostain koirankekseitä korkeintaan istumaan, mutta eilen olis lentäny vaikka kuuhun jos olis osannu :) On siitä vaan tullu taitava tyttö.
Meillähän alkaa nyt ensi maanantaina Toko-kurssi, mitä ollaan ootettu jo useita useita viikkoja. Nyt on siis maanantai illat puukattu täyteen, mikä on vaan hyvä asia :)

No, ainoo miinus maanataissa on että meillä on liiksaa ja viellä nyt maanataina juoksutesti. Tulee ainakin liikuttua sillon , heh!


25.5 on Cocon ja mun eka epv tokokoe. Ollaan paljon treenattu, mutta kisa kunnosta Coco on viellä kaukana. Tuskin edes istuu siellä, no treeniäkin se ja hyvää sellasta :) Kyllä me äitin käpälän jäljille yritetään päästä. Hieno neiti kyllä on, vaikka vähän itsepäinen, perus tolleri siis! Täytyy nyt vaan ottaa niitä vaikempia kipu pisteitä tiukempaan treeniin. Hienosti Coco osaa tulla luokse, mennä maahan, odottaa sekä hypätä. Osaa se paljon muutakin, mutta tossa noi sen pravuurit. Liikkeestä maahan meno on sen mielestä jotenkin, turhauttavaa mutta eiköhän se tällä teho treenillä ala luistamaan!

Onnea Temppu-veljelle eilen hienosta Toko-tuloksesta Alo 2! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti