maanantai 27. toukokuuta 2013

Lajeja liikaa vai liian moneen kiinnostusta?

On tää koiramaailma vaan jännää, laleja on joka makuun! Meillä alkaa nyt sellanen kokeilu kesä & syksy, ja aateltiin kokeilla erilaisia lajeja. Tarkennuksena ainakin MEJÄÄ, VEPEÄ ja NOMEA, sekä käydä joskus edes katsomassa mejä kisoja jos ei itse osallistu.

Cocon mielenkiinto on yleensä ekalla kerralla 111% kun taas seuraavalla kerralla on sillee plääh tylsää! Näin kävi esim tokossa, Coco on tosi laiska ja tekee kaiken sillee: Herkkuja tulee joka tapauksessa- asenteella.
Uiminen, nouto ja nenän käyttö on ollut Cocolle tosi innostavia ihan pienestä asti.

Tänään olis 3 kerta tokoa ja e tiiä tuleeko siitäkään mitään. Ärsyttää kun Coco laiskottelee ja tekee kaiken ihan laiskasti! Sitä ei todellakaan oo helppo saada innostuun! Tekee ehkä kerran jonkun tempun häntä heiluen, mut seuraavalla kerralla punasilla silmillä!

Näytelyjutut menee jäihin nyt Oriveden näyttelyyn asti, jos vaikka Coco jaksaiskin tehä jotain muutakin kun olla vaikee & laiska. Meillä on kesällä nyt Orivesi 8.6, Hyvinkää 14.7, Ylivieska 21.7 sekä Pori 28.7. Vesilahti/ SNJ on viellä mietinnässä sillä Vesilahdessa ei ole mikään hyvä tuomari ja SNJ:hin ei todennäkösesti oo kyytiä. Syksymmällä on sitten lisää näyttelyitä.
Orivedeltä sais nyt tulla se eka SA, sillä tuomarina on kuulemma tosi mukava ja kiva tuomari: Pekka Teini. Hyvinkäällä meillä on taas tällänen kyseenalanen nimee en muista. Ylivieskassa mahtava ja ihana tuomari Elena Ruskovaara!!! Porissa sitten joku outo kans! :) Saas nähä millasilla tuloksilla ollaan ennen messaria :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti