keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Treenipäivä

Olipas meillä eilen mahtava treenipäivä! Maanatain treenit on siis täysin nollattu ja eilen mentiin ihan täysillä tehoilla! Jes!

Mulla oli eilen taksvärkki ja sen takia olin kotona, kaikista onnistuneimman päivän oli onneks siihen saanu! Äiti oli töissä, iskä nukku ja pikkuveli luokkaretkellä, eli kukaan ei valittanu! Mä ja Coco lähettiin 11 aikaan ensin tokoileen. Coco meni tosi nätisti ja hienosti! Mukaan treenikentälle me otettiin jäljestyshihna ja valjaat sekä dami/ linnunsiipiä ja herkkuja.

Tokoilun jälkeen me lähettiin metsään. Laitoin Cocon kiinni puuhun ja laitoin sille maahan herkkuja mitä se etsiskeli. Murensin noin 200metrin mittaselle reitille herkkuja, ihan sellasta jauhoo, ettei matkalle jäänyt "suupaloja". Ensimmäinen jälki meni aivan loistavasti! Coco veti mua siellä mettässä ja meni täsmällisesti rataa pitkin! Olin super ylpee! Seuraavaks kokeiltiin linnunsiivellä (en tiiä mikä lintu) jälkeä. Jäljestä tuli noin 350metriä pitkä. Jäljen alussa Coco lähti pää punasena vetämään jäljelle, häntä heilui ja silmät kiilui innosta! Oli tosi hienoa! Tarkotuksena olis nyt käydä kokeileen verijälkeä. Syksyllä meillä alkaa haku& jäljestyskurssi. Coco rakastaa etsimistä ja etenkin nenän käyttöä!

Lenkeillä Coco ei tee muutakun kulkee pää maassa tarkasti hajuja haistellen. Innostusta tähän lajiin on varmaan eniten! Itelläkin on mielekiintoa kisata Cocon kanssa jäljestyksessä. Vepeäkin ollaan harkittu, sillä uiminen on Cocon yksi tärkeimmistä harrastuksista. Coco siis ui jo kasvattajalla ollessaan suihkulähteessä ja sen jälkeen kaikki vesilätäköt pitää testata!

Iltapäivällä kokeiltiin viellä agiapikkasen. Voi sitä energiaa mikä sillä oli! Illalla Coco tosin nukahti jo 6 aikaan ja nukkui aamulla 8! Oli tosi hieno päivä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti