maanantai 20. toukokuuta 2013

Tokokurssin toinen kerta

Hyi että mikä päivä, perus maanantai siis! Aamulla ei millää jaksa herätä, koulussa juoksutesti, mistä selviydyin odotettua paremmin, iltapäivällä koko ajan kiire ja kaikenlisäks viellä tokoo. Aika tapahtumarikas päivä on ollu kyllä tänää!

Tokokurssille mentäessä olin jo ite ihan väsyny ja Coco ihan evvk tuulella. Eilenkin Cocolla vähän sama ongelma, mkutta tänään niin paha evvk, että ei oo ennen nähty!
Harjoteltiin seuraamista ja välillä tunti siltä: että ollaan Cocon kans ihan väärässä paikassa väärään aikaan. Oli niin virhe ilmota Coco 25.5 olevaan epv tokokokeeseen! En tiiä mikä älynväläyssekin oli! KAUHEETA! Jos se tolla asenteella menee niin kaikesta saadaan hylätty ja nolla pistettä.

Seuraamisessa Coco on ollu aina tosi hyvä, kotona se on aina ihan innoissaan, mutta tänään teki kaikkee muutakun seuras nätisti. Paikallamakuussa Coco juoksi ekana 1 min kohdalla mun luokse. Mikään ei kiinnostanut sitä paitsi se kun ohjaaja otti sen hetkeks hallintaan. Se seuras niin nätisti ja innoissaan, mut mun kans ihan huonosti.

Välillä tuntuu et kaiken mitä teen, teen ihan väärin! No, eiköhän tää tästä, mut tänään ei TODELLAKAAN ollu mun päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti