sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Jämsä KR

Olipas kuuma, mutta mahtava päivä näin Taikakettujen osalta! Jämsässä Taikakettuja kokoontui 3kpl sekä Taika äiti.

Wilkku-veli aloitti tollerit olemalla ainoa junnu-uros. Wilkku sai Erin ja Sa:n. Uroksia oli 3/14. Valioluokanuros sai myös Erin ja Sa:n, mutta hävisi Wilkulle, UPEAA! :)  Wilkku sai 6 sertinsä!

Junnunartuissa kisasi neljä koiraa. Coco ei oikeen malttanut alussa keskittyä, mutta sain sen totteleen lihapullien avulla. Yksilöarvostelussa Coco oli aika tavallinen laiska itsensä. En tiiä miten saisin sen ryhdin paremmaks?
Yllätyksenä Coco sai ERIN! Voi sitä pientä kuinka se on alkanu parantaan, nyt 6 Eriä putkeen nii ne aijemmat 6 EH:ta voi unohtaa! Toinen eri siis Cocon osalta.

Lumo-sisko sai myös Erin. Kilpailuluokassa Lumo vei voiton, Peppi (Hederas Red Fire Brilliant) oli toinen ja sitten kolmantena Coco.Neljäs sai EH:n. Lumo ja Peppi sai Sa:t, mutta Helin Kasuk-Tenson sanoi: Jos olis pikkasen paremmat liikkeet olisitte saaneet Sa:n. Kyllä noiden sanojen jälkeen tuli hymy huulille ja olin kyllä ylpeä!

Lumo sisko sijoittui paras narttukehässä. 2 ja sai kolmannen sertinsä. Taika-äiti vei voiton sekä parasnarttukehässä että otti ROP:in. Wilkku sai siis VSP:n.

Hienoja tuloksia kuului myös maailmalta. Onnea Virpi ja Koda maailmanvoittajan tuloksista! :) On se Koda vaan upea poika!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti